Tot i que aquest any farem la castanyada a 20ºC de temperatura, també menjarem panellets.
PANELLETS
INGREDIENTS
500 gr.
d’ametlla molta
500 gr.
de sucre
1
rovell d’ou
100 gr.
de patata
150 gr.
de pinyons
150 gr.
d’ametlla a troços
2
llimones ratllats
10
cireres confitades i grosella
Xocolata
en pols
o
200 gr.
de coco ratllat
o
2 ous
sencers
o
200 gr.
de sucre
Elaboració
Bullir la patata amb pell
Pelar-la quan encara estigui calenta.
S’aixafa i es barreja amb el sucre.
S’afegeix el rovell d’ou i l’ametlla molta, formant una massa uniforme.
Es deixa reposar la massa unes hores a la nevera.
Panellets de llimona.
En una part de la massa s’afegeix la llimona ratllada i es donen forma de
croquetes.
Panellets de xocolata.
En una part de la massa s’afegeix la xocolata en pols i es donen forma
cuadrada.
Panellets de grosella.
En una part de la massa s’afegeixen les cireres triturades amb una mica de
grosella i es donen forma rodona amb un tros de cirera a sobre.
Panellets de pinyons i d’ametlles.
Es fan boles i s’arrebossen amb ou, de pinyons o ametlla trossejada.
Per acabar es pinten tots els panellets amb rovell d’ou
i es posen al forn ben calent uns 8 o 10 minuts.
Panellets de coco
Posar la mateixa quantitat de coco ratllat que de sucre i per cada 100 gr.
1 ou.
Treballar la massa i donar forma de cono als panellets,
Per fi pintar-los amb rovell d’ou i posar-los al forn entre 8 i 10 minuts.
El resultat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada